Sladká krajka Sweet Lace 200 g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Momentálně nedostupné
Měrná cena 132,50 Kč / 100 g
Cena 219,01 Kč bez DPH
265 Kč
Kód produktu 11702
Kategorie Jedlá krajka
Položka byla vyprodána...
 

Hmotnost: 200 g

Směs na sladkou dekorační krajku Sweetlace „stále chutná a měkká“ AF (bez AZO barviv). Směs je bezlepková.
Hotový výrobek se chuťově a vlastnostmi chová jako jedlý papír. 
Oproti ostatním má úžasné vlastnosti - hotová krajka neztrácí svou kvalitu ani po 2 měsících, protože není náchylná na změny teplot a vlhkosti. Nevysychá, tím zůstává dlouhodobě tvárná a pružná. Krajka perfektně drží tvar a nemění svůj objem. 
Příprava hmoty je velice jednoduchá stačí pouze smíchat určité množství přípravků s vodou (viz níže). Je opravdu snadné docílit perfektních výsledků a originálních dekorací.
Krajku lze podle potřeb:
- Tvarovat – do 3D motivů, klást více vrstev přes sebe, mačkat, natahovat...(i po 2 měsících, od vyrobení je stále stejně měkká) 
- Barvit - jak přidáním práškové, nebo gelové barvy přímo do hmoty.
- Zdobit – sprejem na čokoládu, nebo s metalízou, také poprášením, vybarvováním (práškovou barvou s vodou)
- Vytvářet do zásoby na slavnostní dorty a zákusky. Před Vánoci, s touto dekorací můžete ozdobit perníčky a cukroví (velice jednoduché a efektní).

Návod na 100 g výrobku: Nalijte zhruba 56 ml vody do mixéru nebo do hnětače a přidejte 4 lžičky PŘÍPRAVKU 1 (zhruba 42 g). Nechte pár minut promíchat a vmíchejte lžičku PŘÍPRAVKU 2 (zhruba 3 g). Míchejte 5 - 10 minut dokud nezískáte homogenní hmotu bez hrudek. Rozválejte hmotu a vytvarujte do silikonové formy pomocí špachtle. Nechte osušit na vzduchu 6 - 8 hodin nebo vložte do trouby na 10 - 12 minut při teplotě 80°C. Přebytečnou hmotu vložte do lednice a spotřebujte do 7 dnů.

Složení: rýžový škrob, fruktóza, glukóza, zvlhčovač: E422, zahušťovadlo: E440, sacharóza, aroma vanilka (MLÉKO) emulgátor:E433, konzervant: E202, barvivo E171.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.