Topcream - náplň věnečků, vanilkový krém

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem
Měrná cena 105 Kč / 1 kg
Cena 91,30 Kč bez DPH
105 Kč    
Kód produktu 9792
Kategorie Ztužovače, Vanilmix, glazura
 

Hmotnost: 1 kg

Složení: cukr, modifikovaný škrob E1442, syrovátka sušená, kokosový tuk sušený (kokosový olej, glukózový sirup, MLÉČNÁ bílkovina), modifikovaný škrob E1414, MLÉKO odstředěné sušené, želírující látky E401, E516, regulátor kyselosti E450ii, aroma, barvivo E160a

Alergeny: mléko a výrobky z něj (včetně laktozy), stopové prvky soji

Energetická hodnota na 100 g: energie 1799Kj/428 kcal, tuky 8,81 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,48 g, sacharidy 82,73 g - z toho cukry 55,34 g, bílkoviny 3,23 g, sůl 1,15 g

Krém zastudena - to je topcream. Topcream je cukrářský delikátní krém, kterým můžete plnit celou řadu zákusků, dezertů, ale třeba i pohárků. Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu. Je vhodný i na zamrazení.

Klasický vanilkový krém

Do Topcreamu 1000 g vlijeme za stálého míchání metlou 3000 g  množství vody (teplota cca 17°C). Hmotu vymícháme do hladka (cca 2 minuty) a necháme 10 minut odstát. Poté šleháme cca 10 - 15 minut, záleží na požadované tuhosti hmoty. Hotová hmota je připravena k okamžitému použití, nebo ji lze smíchat se šlehačkou, máslem či margarínem (bavorský či tukový krém).

Máslový krém Topcream

Topcream 125 g smícháme se studenou vodou 375 g a připravíme základní žloutkový krém. Po odstání vyšleháme a potom zašleháme máslo nebo Zela Delikatess 500 g. Je důležité, aby vše mělo stejnou teplotu. Pokud se krém srazí - mírně nahřejeme a důkladně vyšleháme do jemného krému bez hrudek. Hotový krém dochutíme dle potřeby.

Žloutková šlehačka

Topcream 71 g smícháme se studenou vodou 214 g a připravíme základní žloutkový krém. Po odstání vyšleháme potřebné množství, které zlehka zamícháme do ušlehané šlehačky 714 g. ( čistou šlehačku můžeme zatužit ztužovačem neutrál).

Žloutkový krém – na věnečky

Topcream 194 g smícháme se studenou vodou 484 g a připravíme základní žloutkový krém. Po odstání vyšleháme a potom zašleháme máslo 290 g nebo tuk. Je důležité, aby vše mělo stejnou teplotu. Pokud se krém srazí - mírně nahřejeme a důkladně vyšleháme do jemného krému bez hrudek. Do hotového krému vmícháme rum 32 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.