Čokoláda bílá - Callebaut 500 g
Popis
Hmotnost: 500 g
Vhodná pro čokoládové výrobky, vč. pralinek a čokoládové polevy vysoké kvality. Bílá čokoláda Callebaut Velvet se zvýšeným obsahem kakaové složky na 32 % na úkor obsahu cukru.
Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°C. Skladovat při teplotě do 20°C .
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Nutriční hodnoty na 100 g: energie 2488 kJ/595 kcal, tuky 41 g, z toho nasycené mastné kyseliny 25 g, sacharidy 50 g, z toho cukry 50 g, bílkoviny 6 g, sůl 0,21 g
Alergeny: mléko, stopy soja
Výrobce: Barry Callebaut, Belgie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.