Hodnocení obchodu

5,0 2102 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2076x
4
15x
3
8x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Š Avatar autora Štěpánka | 29.10.2020
Nakupuji pravidelně a jsem velice spokojená. Určitě doporučuji.
RK Avatar autora Radka Kubatová | 28.10.2020
Byla jsem velmi spokojená za rychlé dodání. Též příjemné a ochotné jednání při tel. hovoru. Přeji moc štěstí a sil do další práce.
LH Avatar autora Lucie Horáková | 27.10.2020
LH Avatar autora Lenka Horníčková | 27.10.2020
Maximální spokojenost
Avatar autora | 27.10.2020
Naprostá spokojenost, ochotné a vstřícné jednání. Rychlé dodání. Určitě budu objednávat i v budoucnu.
Ž Avatar autora Žaneta | 26.10.2020
Rychlé dodání a vstřícné jednání. Doporučuji.
P Avatar autora Petra | 26.10.2020
Vse v naprostem poradku. Rychlost i ochota. Osobni vyzvednuti. Moc prijemna pani. Mohu jen doporucit.
R Avatar autora Romana | 25.10.2020
Velká spokojenost,rychlé dodání.Můžu jen doporučit
J Avatar autora JANA | 24.10.2020
Velká spokojenost,vše na jedničku
K Avatar autora Kristýna | 24.10.2020
Nakupuju jít po několikáté, už pár let a vždy maximální spokojenost, úžasná a hlavně milá domluva! Rychlé doručení, všechno krásně zabalené,aby se nic nerozbilo. Maximální spokojenost !
LH Avatar autora Lenka Hermanová | 22.10.2020
Nakupuji opakovaně a jsem velice spokojená. Super rychlé dodání. Zboží je vždy skladem
DC Avatar autora Dagmar Cihakova | 21.10.2020
Maximální spokojenost????.Rychle ,bezproblémové doručení .Ideální produkty i na vánoční cukroví .Doporučuji ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KB Avatar autora Kateřina Bártová | 21.10.2020
Super komunikace, super rychlost dodání ????
I Avatar autora Iva | 21.10.2020
Obchůdek je super, vždy seženu vše co potřebuji. Ráda využívám i rozvoz domů. Mohu jen doporučit. ????
I Avatar autora Irena | 20.10.2020
Vše na jedničku, skvělá komunikace.
MK Avatar autora Michala Kunertová | 19.10.2020
Velice spokojena
Avatar autora | 19.10.2020
L Avatar autora Lucie | 19.10.2020
Velká spokojenost rychlé dodání zboží mohu jen a jen doporučit.
P Avatar autora Pavla | 18.10.2020
Obchod mohu jen a jen doporučit. Rychlost, kvalita, slušnost, milé jednání. Něco co se už málokde vidí.
JZ Avatar autora Jarmila Zvolská | 18.10.2020
Rychlé vzskladnění a vstřícné jednání.

Stránka 1 z 106 , položek celkem: 2111

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.