Hodnocení obchodu

5,0 2516 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2490x
4
15x
3
8x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavlína | 17.10.2021
Skvělý obchod
K Avatar autora Kateřina | 13.10.2021
Skvělý obchod. Milá paní. Vše v naprostém pořádku. Telefonické potvrzení odeslání objednávky je milé a profesionální. Děkuji a přeji vše nej.
DM Avatar autora Daniela Mašková | 13.10.2021
Naprostá spokojenost. Vše mám v podstatě hned u sebe, kvalita je výborná a v připadě nějaké nejasnosti je i komunikace na kedničku
K Avatar autora Karolína | 10.10.2021
Naprostá spokojenost. Milá paní, které moc fandím v tom co dělá ????
Avatar autora | 10.10.2021
Avatar autora | 10.10.2021
RL Avatar autora Romana Lalova | 9.10.2021
Spokojenost, rychlé dodání doporučuji.
J Avatar autora Jana | 6.10.2021
Spokojenost. Rychlé dodání zboží. Velmi milá paní z eshopu hned volala, že zboží má nachystáno a okamžitě jej odesílá.
TB Avatar autora Tereza Blaňárová | 5.10.2021
Vše naprosto v pořádku, příjemný personál, po objednání ihned zpětná vazba a ještě ten den zboží odesláno
Avatar autora | 4.10.2021
BJ Avatar autora Božena Jarolímková | 4.10.2021
Avatar autora | 4.10.2021
M Avatar autora metteová | 2.10.2021
naprosto spokojená,stoprocentní rychlost a ochota.Děkuji
Avatar autora | 29.9.2021
LF Avatar autora Lenka Fabiánová | 29.9.2021
Naprosto nejlepší, nejrychlejší a výborné.... vždy je vše v pořádku. Okamžitá zpětná vazba, velmi milá paní, zboží připraveno obratem k odběru. Děkuji za tento obchůdek ❤️ jen tak dál.
Avatar autora | 28.9.2021
ZM Avatar autora Zdeňka Motyčková | 27.9.2021
Výborná zkušenost. Objednávám často... Vždy vše v pořádku a dokonce poslední jeden den ve 12 objednáno a druhý den doma.
Avatar autora | 27.9.2021
PJ Avatar autora Pavla Jelinkova | 26.9.2021
Rychle vyrizeni, maximální spokojenost
K Avatar autora Kristýna | 26.9.2021
Skvělý a rychlý přístup. V den připsání platby, byla objednávka odeslána a druhý den jsem jí měla doma :) Zároveň je to pro mě nejlevnější obchod.. to co jinde stálo 200, tady jsem sehnala za směšných 40korun.. spokojenost

Stránka 1 z 127 , položek celkem: 2525

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.