Glukozový sirup 1 kg - Fractal

1 hodnocení
 
 
Dostupnost Skladem
Cena 240,18 Kč bez DPH
269 Kč    
Kód produktu 95 W2457
Kategorie Jedlá lepidla, běloby, pyl
 

Použití glukózy:

Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění.

 - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají

- mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu

- zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu

- karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů

- bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu

- pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou

- trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje

 

Výroba slaného karamelu:

  • 220 g smetany na šlehání 35%
  • 90 g glukózového sirupu
  • 120 g krupicového cukru
  • 8 g soli
  • 100 g másla

 Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií.

 Skladujte v suchu a při teplotě do 25°.

Základní surovina používaná v cukrářství. Jedná se o sacharidové sladidlo získané hydrolýzou pšeničného škrobu. Má podobu bezbarvého až lehce nažloutlého hustého roztoku s výraznou sladkou chutí, která je neutrální a tudíž neovlivňuje finální příchuť výrobku.

Složení: 100% glukózový sirup

Výrobce:Fractal Colors Kft., Erkel Ferenc utca 26/A/1, Csömör,  Maďarsko

EAN 5999092901775

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola