Hovězí želatina v prášku 60 g FC
Popis
Necháme nabobtnat potřebné množství želatiny (dle vaší receptury), na 1g želatiny přidáme 5g tekutiny (odebrané z potřebného množství vody, šlehačky, mléka, atd., dle vaší receptury) a nechat na 15 minut odležet, aby želatina změkla.
Poté směs lehce zahřejeme a tím rozpustíme želatinu (teplota by neměla překročit 50 °C). Následně smícháme rozpuštěnou želatinu se zbytkem tekutiny a ostatními ingrediencemi. Studené tekutiny doporučujeme přilévat do teplé rozpouštěné želatiny (velmi pomalu a za stálého míchání).
Nikdy opačně, neboť rozpuštěná želatina začala okamžitě tuhnou a vytvářet hrudky.
Upozornění: Pokud zahřejete želatinu na více jak 80°C nebo přidáte příliš kyselin, želatina ztratí želírovací schopnost.
Složení: 100 % hovězí želatina. Může obsahovat stopy vajec, mléka a ořechů. Bloom 150
Skladujte na suchém a chladném místě, mimo přímé sluneční světlo. Po otevření těsně uzavřete
Forma: sypká
Výrobce: FunCakes, Casablancaweg 20 Amsterdam 1047 HP, Nizozemí, WWW.FUNCAKES.COM
| EAN | 8720512696523 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)