K2 - potahová hmota červená 500 g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem
Měrná cena 16,60 Kč / 100 g
Cena 74,11 Kč bez DPH
83 Kč    
Kód produktu 95 W1852
Kategorie Modelovací hmoty, marcipán
 

Složení: voda, práškový cukr, glukozový sirup, agar-agar E406, rostlinný tuk,konzervatní prostředek kaliumsorbát E202, barvivo E171, mandlové aroma

Skladujte v suchu při teplotě 12-20°C.

Výživová hodnota ve 100g výrobku: 1853kJ, 438,9kcal, tuky 9,93g z toho nasycené mastné kyseliny 8,94g, sacharidy 87,29g z toho cukr 64,2g, vláknina <0,40g, bílikoviny <0,10g, sůl (sodíkX2,5)0,00825mg

Kvalitní maďarská potahovací hmota s krásně bílou barvou a příjemným mandlovým aroma. Je perfektní na potahování jakýchkoliv dortů, naopak se nehodí na modelování figurek a růží. Má naprosto perfektní vlastnosti. Lze ji použít okamžitě.

Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

Hmota značky Kelmi - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!

Výrobce: George Fondant Kft., 2142 Nagytarcsa - Hu, Maďarsko 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: