Glukozový sirup 1 l

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem
Cena 150,89 Kč bez DPH
169 Kč    
Kód produktu 95 W4177
Kategorie Ztužovače, Vanilmix, glazura
 

Použití glukózy:

Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění.

- krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají

- mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu

- zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu

- karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů

- bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu

- pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou

- trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje

 Výroba slaného karamelu:

  • 220 g smetany na šlehání 35%
  • 90 g glukózového sirupu
  • 120 g krupicového cukru
  • 8 g soli
  • 100 g másla

Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií.

 Skladujte v suchu a při teplotě do 25°.

Složení: 100% glukózový sirup

Výrobce: Cake-Masters, Siemensstr. 24, 49770 Herzlake, Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola