Glukozový sirup 200 g - SWEET
Popis
Základní surovina používaná v cukrářství. Jedná se o sacharidové sladidlo získané hydrolýzou pšeničného škrobu. Má podobu bezbarvého až lehce nažloutlého hustého roztoku s výraznou sladkou chutí, která je neutrální a tudíž neovlivňuje finální příchuť výrobku.
Složení: 100% glukózový sirup.
Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění.
- krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají
- mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu
- zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu
- karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů
- bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu
- pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou
- trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje
Výživové údaje na 100 g: energie 1360 kJ/320 kcal, tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 80 g - z toho cukry 26 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g
Balení 200 g.
Výrobce: Sweetart, Johanitská 392/10, Březiněves, 18200 Praha
EAN | 5999578440859 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.